Hlađenje

febi BILSTEIN

Ferdinand Bilstein je jedan od vodećih svjetskih dobavljača i proizvođača dijelova za popravak komercijalnih vozila i putničkih automobila. Firma proizvodi zamjenske dijelove za komercijalna vozila, poluprikolice i autobuse od 1951. godine. Zahvaljujući širokom portfoliju proizvoda, Ferdinand Bilstein-ova divizija za komercijalna vozila može ponuditi rješenja po mjeri za svakog kupca. 

Web stranica

HEPU

HEPU ima 40. godišnju tradiciju kao poznati proizvođač visoko kvalitetnih pumpi vode za sva motorna vozila.

Web stranica

KNECHT

Knecht je brend dobro poznate firme MAHLE i nudi program filtera.

Web stranica

MAGNETI MARELLI

Organizaciona struktura Magneti Marelli After Market Parts & Services obuhvata rezervne dijelove, opremu za radionice, Elaboriazioni 1919 - proizvode za tuning i mrežu radionica Magneti Marelli Checkstar.

Web stranica

MEYLE

Kompanija Meyle konstruira, proizvodi i nudi zamjenske dijelove premium kvalitete za nezavisno aftermarket tržište.

Web stranica

SACHS

SACHS proizvodi su proizvedeni od visoko kvalitetnih materijala. Odraz su visokih performansi i pouzdanosti, što predstavlja glavni razlog najpoznatijim poizvođačima automobila na tržištu, da ugrađuju Sachs u svoja vozila.

Web stranica

SKF

SKF tržište servisa motornih vozila rješava zahtjeve za rezervne dijelove za automobile i komercijalna vozila cijelog svijeta.

Web stranica

THERMOTEC

Ponuda Thermotec uključuje rezervne dijelove za automatsko hlađenje i klimatizaciju, za putnička vozila, komercijalna vozila i kamione.

Web stranica

Kategorije proizvoda

Ostali dobavljači: