Sistemi kočenja

ATE-TEVES

ATE je dio Continental AG grupacije.

Web stranica

FAG

Već više od 120 godina ime FAG sinonim je za visokokvalitetne ležajeve točkova.

Web stranica

febi BILSTEIN

Ferdinand Bilstein je jedan od vodećih svjetskih dobavljača i proizvođača dijelova za popravak komercijalnih vozila i putničkih automobila. Firma proizvodi zamjenske dijelove za komercijalna vozila, poluprikolice i autobuse od 1951. godine. Zahvaljujući širokom portfoliju proizvoda, Ferdinand Bilstein-ova divizija za komercijalna vozila može ponuditi rješenja po mjeri za svakog kupca. 

Web stranica

KNECHT

Knecht je brend dobro poznate firme MAHLE i nudi program filtera.

Web stranica

KNORR-BREMSE

Knorr-Bremse je vodeći svjetski proizvođač kočionih i upravljačkih sistema za teretna vozila i opskrbljuje sve vodeće svjetske proizvođače komercijalnih vozila.

Web stranica

LAUBER

Lauber Ltd je bila jedna od prvih kompanija koja se počela baviti reparacijom dijelova za automobile u Poljskoj ali i u Centralnoj Evropi, od 1994. godine.

Web stranica

MEYLE

Kompanija Meyle konstruira, proizvodi i nudi zamjenske dijelove premium kvalitete za nezavisno aftermarket tržište.

Web stranica

SBP

SBP proizvodi su dizajnirani za vašu sigurnost, zbog čega su glavne karakteristike proizvoda pouzdanost i izdržljivost. Ovo je postignuto upotrebom vrhunskih sirovina i njihove obrade u skladu sa vrhunskim standardima.

Web stranicaPDF_CATALOGUE

WABCO

WABCO je američki dobavljač sistema za elektroničko kočenje, stabilnost, ovjes i prijenos automatizacije za teretna vozila

Web stranica

Ostali dobavljači: