Suspenzije točkova

FAG

Već više od 120 godina ime FAG sinonim je za visokokvalitetne ležajeve točkova.

Web stranica

febi BILSTEIN

Ferdinand Bilstein je jedan od vodećih svjetskih dobavljača i proizvođača dijelova za popravak komercijalnih vozila i putničkih automobila. Firma proizvodi zamjenske dijelove za komercijalna vozila, poluprikolice i autobuse od 1951. godine. Zahvaljujući širokom portfoliju proizvoda, Ferdinand Bilstein-ova divizija za komercijalna vozila može ponuditi rješenja po mjeri za svakog kupca. 

Web stranica

FORTUNE LINE

FORTUNE LINE u svom asortimanu nudi metalne i gumene dijelove ovjesa za europska vozila.

Web stranica

MAGNETI MARELLI

Organizaciona struktura Magneti Marelli After Market Parts & Services obuhvata rezervne dijelove, opremu za radionice, Elaboriazioni 1919 - proizvode za tuning i mrežu radionica Magneti Marelli Checkstar.

Web stranica

MOOG

Brend MOOG je porjeklom iz SAD. Osnovan je 1919. godine, dok na evropsko tržište dolazi sredinom 2001. godine.

Web stranica

SBP

SBP proizvodi su dizajnirani za vašu sigurnost, zbog čega su glavne karakteristike proizvoda pouzdanost i izdržljivost. Ovo je postignuto upotrebom vrhunskih sirovina i njihove obrade u skladu sa vrhunskim standardima.

Web stranicaPDF_CATALOGUE

SKF

SKF tržište servisa motornih vozila rješava zahtjeve za rezervne dijelove za automobile i komercijalna vozila cijelog svijeta.

Web stranica

TRW AUTOMOTIVE

TRW Automotive oprema je vodeći dobavljač originalne opreme te zamjenskih autodijelova.

Web stranica

WABCO

WABCO je američki dobavljač sistema za elektroničko kočenje, stabilnost, ovjes i prijenos automatizacije za teretna vozila

Web stranica

Ostali dobavljači: