Datum objave: 2014-08-22

ELRING

Elring je stručnjaka za brtvila, setove brtvi i servisnih dijelova orginalne kvalitete.

Dijelovi za popravak motora, mjenjača, ispušnih sistema i pomoćnih komponenti. Dostupni su u više od 140 zemalja.

Idealan dobavljač za profesionalne popravke, Elring® može pružiti sveobuhvatan raspon setova brtvi, brtvila, dijelova za servisiranje i brtvenih spojeva kako bi odgovarali svim zahtjevima tržišta.

Kompanija razvija i proizvodi dijelove za motore, mjenjače, ispušne sustave i alternativne pogonske tehnologije za veliku većinu proizvođača vozila i motora. Inovacije i stručnost u području originalne opreme daju osnovu za visoku razinu popularnosti i uspjeha na tržištu rezervnih dijelova širom svijeta. Robna marka Elring - Das Original odavno je postala zaštitni znak izvanredne kvalitete, sigurnosti, usluge, dostupnosti i pouzdanosti.

ElringKlinger AG njemačka je kompanija sa stogodišnjom tradicijom u proizvodnji brtvila za auto motore. Uspjeh ove kompanije temelji se na tehničkom vodstvu i ekspertizi u proizvodnji originalnih autodijelova za prvu ugradnju.

U više od 140 zemalja Elring brtvila se ugrađuju u najpriznatije marke automobila, jer se isti odlikuju visokim stepenom sigurnosti i pouzdanosti. U prilog tome ide podatak da Elring u istraživanje i razvoj novih tehnologija ulaže oko 30 miliona eura. Elring brtvila glave motora različitog su dizajna i proizvode se u tehnologijama:

  • metal-metal (METALOFLEX),
  • metal-mekani materijal (FERROLASTIC) i
  • metal-elastomer (ME brtvilo).
  • Prilagođeni su specifičnim zahtjevima koje svaki motor ima.
Optimizacija rada motora igra glavnu ulogu u razvoju modernih motora. Značajan doprinos ovoj optimizaciji upravo daju brtvila glave sa senzorima, čija je osnovna uloga mjeriti pritisak unutar cilindara. S ovim brtvilima automobilskoj industriji se omogućuje da optimalno kontrolira sagorijevanje u svakom pojedinačnom cilindru.

Moderni motori trebaju atraktivan i moderan dizajn odjeljaka motora koji ujedinjuje funkcionalnost s estetikom. Elring brtvila dekla ventila osim što izgledaju dobro, imaju i druge karakteristike: zahvaljujući dobroj izolaciji i specijalnoj pjeni za zvučnu izolaciju, ovi moduli poklopca smanjuju buku i provode toplinu selektivno kroz toplinske kanale integrirane u pjeni, efektivno sprječavajući proces pregrijavanja. Druga prednost: Specijalni pričvršćivači omogućuju da se moduli instaliraju na motor lako i bez upotrebe alata.

Neprestana težnja za inovacijama i unapređenjem tehnologije za izradu brtvila motora stavlja ovu tvrtku na sam vrh proizvođača originalnih i zamjenskih autodijelova.

Elring- svjetski razvojni partner i dobavljač originalne opreme na području brtvila.

WEB STRANICA