Datum objave: 2017-01-28

MANN FILTER

MANN asortiman obuhvata inovativne filtere za vazduh, ulje, gorivo i kabine.

MANN postavlja globalne standarde u industrijskim filterima i off-highway aplikacijama. U ponudi je kompletan asortiman filtera za sve vrste motora i mašina.

Kompanija danas posluje širom svijeta te ima razvijene laboratorije u kojima se traže inovacije koje će poboljšati filtere u našim automobilima i učiniti ih još efikasnijima.

Mann-Filter ima pogone na oko šezdesetak lokacija širom svijeta, godišnje od prodaje zaradi oko 2,7 milijardi dolara te ima zaposlenih oko 15,200 ljudi u svom sektoru. Vole se i slikovito izražavati pa tako kažu da je njihova vizija za budućnost sljedeća: F – focus (fokus), I – Integrity (integritet), L – leadership (vodstvo), T – teamwork (timski rad), E – excellence (izvrsnost), R – respect (poštovanje), što u konačnici daje ime proizvoda oko kojeg je zapravo cijela ova priča nastala – filter.

U proizvodnji poštuju najrazličitije certifikate koji garantuju visoku kvalitetu finalnog proizvoda, a također su i dobitnici međunarodnih nagrada za njih. Zadnjih godina, poput svih modernih kompanija, mnogo ulažu u ekologiju i održivost kako bi nam svima život na planeti bio ljepši i ugodniji.

Naša osnovna kompetencija, filtracija, osnova je našeg poslovanja i naše odgovornosti. Uvjereni smo da filtracija čini razliku, a MANN + HUMMEL pruža ključne tehnologije koje pomažu u čišćenju planete. Odvajanjem korisnog od štetnog doprinosimo zajedničkim ciljevima.

Kao porodična kompanija sa preko osam decenija iskustva u filtriranju, u kombinaciji s iskustvom naših zaposlenih na preko 80 lokacija širom svijeta i našim inovativnim rješenjima, možemo s ponosom reći da smo svjetski tehnološki lider u filtraciji. Uvjereni u našu viziju "Liderstva u filtraciji", preuzimamo odgovornost prema sadašnjim i budućim generacijama i uspješno se oslanjamo na kontinuitet i pouzdanost od našeg osnivanja 1941. godine.

Uvijek će postojati potreba za filtracijom. Tehnologija filtracije važna je komponenta za poštivanje osnovnih ljudskih prava putem pristupa čistijem zraku, čistijoj vodi i zdravom okolišu. Vođeni održivošću, digitalizacijom i razvojem mobilnosti, pružamo inovativna rješenja koja poboljšavaju naš svakodnevni život.

U pronalaženju najboljih mogućih rješenja za naše partnere, posebno iskustvo i zalaganje naših zaposlenika čine presudnu razliku u razvoju naših svestranih proizvoda. Naši dugogodišnji odnosi s kupcima i brojne industrijske nagrade dokaz su da smo ambiciozni u ostvarivanju svoje vizije, a da istovremeno ostanemo vjerni svojim vrijednostima.

WEB STRANICA