Datum objave: 2014-08-27

MOBIL

Mobil maziva nalaze se na gotovo svim područjima svjetske privrede i ima izvrsnu reputaciju među milijunima korisnika.

Mobil nudi najkvalitetnija maziva proizvedena od mineralnih i sintetičkih baza te motorna ulja za putnička vozila, kamione, teretna vozila i motocikle. Mobil proizvodi dostupni su u preko 200 zemalja širom svijeta i sinonim su učinkovitosti, moderne tehnologije te profesionalnosti.

Mobil brend predstavlja performanse, inovaciju i ekspertizu, zauzimajući tako zasluženo mjesto među svjetski priznatim globalnim brendovima. Za Mobil ulja i maziva, mobil brend predstavlja globalno prisustvo, snagu tehnologije i reputaciju kvaliteta svojih flagship i premijum maziva i kupcima i proizvodjačima opreme.

Mobil Putnički program

Mobil 1 je vodeće sintetičko motorno ulje u svijetu. Visoko performansna sintetička ulja korištena u Mobil 1 su samo jedan od razloga izvanrednih performansi proizvoda. Ova tehnologija omogućava Mobil 1 da prevaziđe neke od najtežih standarda proizvodjača automobila i obezbijedi izvanrednu zaštitu od habanja, kako u normalnim tako i u ekstremnim uslovima.

Mobil Super je svjetski poznata linija premium motornih ulja za putnička vozila. Koja objezbedjuje različite nivoe zaštite da bi odgovorila uslovima, kako bi vozili sa punom pouzdanošću. 

Pored putničkog programa tu je i Mobil Delvac ulje za teretni program. Postoji već više od 80 godina tako da nije iznenadjujuće da je tehnologija koja stoji iza njega odabrana od strane pet vodećih proizvodjača kamiona. Mobil Delvac je jedan od najprodavanijih brendova u oblasti motornog ulja za teretni program na svijetu.

Mobil je jedan od najcenjenijih brendova za motorna ulja u svijetu. Posebno kada su u pitanju superiorne proizvodne tehnologije i najnapredniji proizvodi za motore vozača, koji svom vozilu žele najbolje.

U posljednjih 10 godina u automobile je uvedeno više noviteta nego ikada prije. Uz bogatu historiju i sadašnje prisustvo Mobila na trkačkim stazama širom svijeta, dolazi ogromno iskustvo i znanje u proizvodnji motornih ulja.

Mobil ulja proizvedena su od najkvalitetenijih sintetičkih baznih ulja i najkvalitetnijih aditiva dostupnih na tržištu. Prilagođena su radu u benzinskim i dizel motorima sa i bez turbo punjača. Posebno dobro štite moderne motore s viševentilskim tehnikama i direktnim ubrizgavanjem pri najtežim opterećenjima.

WEB STRANICA