Datum objave: 2021-03-17

Denso tehničke online obuke 2021

Kreni sa online školovanjem, aktiviraj se i provjeri svoje znanje. Posjeti novi DENSO tehnički portal. Pokreni online obuku iz udobnosti vlastitog doma i učinkovito provedi vrijeme u učenju i usavršavanju svojih profesionalnih vještina. DENSO nagrađuje najbolje!

Denso true mechanic Inter Cars bih learning trening skolovanje online.jpg
Denso true mechanic Inter Cars bih learning trening skolovanje online obuka.jpg

DENSO pokreće tehnička online školovanja

DENSO, jedna od vodećih tehnoloških kompanija u svijetu, poznata po japanskoj preciznosti i kvaliteti, kao i naglašavaju apsolutne pouzdanosti svojih proizvoda, također podržava razvoj obrazovanja. Kompanija DENSO Aftermarket pripremila je interaktivnu platformu za E-učenje koja će pomoći mehaničarima u ličnom razvoju i podržati ih u njihovoj karijeri.

Raegistruj se i započni odmah svoju obuku klikom na LINK

DENSO vam omogućuje besplatne kurseve sljedećih grupa proizvoda:

- svjećice,

- grijači,

- pokretači,

- alternatori,

- tri profesionalna modula o klima sistemima.

Kompanija će s vremenom širiti ponudu online kurseva na ostale linije proizvoda.

DENSO e-learning platforma omogućava učenje u slobodno vrijeme. Sistem pamti na kojem dijelu ste napravili pauzu za odmor. Svaki put kada se odlučite vratiti učenju, kurs možete ponovno otvoriti na stranici na kojoj ste stali prošli put. Registruj se još danas i otkrij prednosti koje nudi DENSO online školovanje.

„Uvijek se trudimo uvesti nešto novo. Jako mi je drago što smo u relativno kratkom vremenu uspjeli razviti interaktivno rješenje i izgraditi naprednu platformu za e-učenje dostupnu na 6 različitih jezika (engleski, poljski, češki, mađarski, rumunjski i bugarski). Vjerujem da će zahvaljujući našim jezičnim verzijama naša online školovanja biti pozitivno prihvaćena i da će pomoći mehaničarima iz različitih zemalja da bolje razumiju i shvate probleme te brže obogate svoje tehničko znanje na temu DENSO dijelova “, izjavila je Tereza Čechová, marketing menadžer tvrtke DENSO za Istočnu Europu.

Online DENSO kursevi usmjereni su na mehaniku. Međutim, distributeri, studenti i učitelji tehničkih škola i drugi stučnjaci za rezervne dijelove koji žele razvijati ili produbiti svoje tehničko znanje, također mogu pristupiti online kursevima. Sve te osobe mogu se registrovati, proći tehničku obuku, riješiti testove i dobiti personalizirani certifikat nakon uspješno završenog kursa.

Osim toga, mehaničari se također mogu pridružiti „League of True Mechanics” – ligi, u kojoj mehaničari iz odabranih dijelova Srednje i Istočne Europe u okviru školovanja skupljanju „DENSO coine” i imaju mogućnost ulasku u TOP 10 najboljih mehaničara koji će biti nagrađeni vrijednim nagradama kao što je e-Videna alat za ispitivanje vozila s godišnjom licencom, Toyota Gazoo sat i brojne druge vrijedne nagrade.

Više informacija i prijavu za kurseve pronađite na DENSO WEB STRANICI