Datum objave: 2019-12-12

Mobil trening za uposlene

U Inter Carsu se konstantno radi na unapređivanju znanja naših uposlenika. Pa tako je 4.12.2019. godine održan trening firme Plattner gdje se govorilo Mobil uljima i mazivima, a predavanju su prisustvovale kolege iz poslovnica Živinice, Bijeljina i Brčko.

inter cars platner bih.jpg
inter cars mobil bih ulje.jpg
inter cars mobil bih.jpg

Na uvodnom predavanju predstavljena je historija firme Plattner koja sada zapošljava preko 70.000 ljudi. Pored toga, vodeća su firma u preradi baznih ulja. Posebno je bilo riječ o Mobil Delvac proizvodu koji od svog predstavljanja 1925. godine pruža dug životni vijek motora i visoku performansu zaštite kamionskih motora i pogonskih sistema širom svijeta u svim uslovima. Kroz istoriju Mobil Delvac je postavio referentnu mjeru za najviši nivo kvaliteta maziva. Kompanijska posvećenost istraživanju i tehnološkom razvoju, kao i globalna dostupnost, učinili su Mobil Delvac jednom od najkorišćenijih svetskih marki ulja za teška teretna vozila danas.

Inter Cars je ovlašćeni distributer Mobil ulja I maziva. Pored ulja za teška teretna vozila u svom asortimanu imamo linije za putnički program Mobil 1 i Mobil Super. Kupovinom kroz ovlašćeni kanal distribucije dobijate kvalitetnu i provjerenu robu.