Datum objave: 2020-03-19

Naručujte dijelove za svoja vozila sigurnim putem - IC e-Katalogom!

Obzirom na trenutnu situaciju oko širenja korona virusa, obavještavamo vas da Inter Cars ne ograničava svoju prodaja ali poziva sve naše kupce da smanje svoje posjete poslovnicama, koliko god je to moguće. Ovim putem vas pozivamo da sve narudžbe i kupovinu vršite putem IC e-Kataloga – inovativnog programa, koji olakšava svakodnevni rad servisima te vam također pruža sigurnost u trenutno zahtjevnoj situaciji, koja iziskuje maksimalan oprez. Inter Cars će osigurati da uprkos poteškoćama imate podršku te da roba bude isporučena.
IC e-Katalog
je program koji služi za pretraživanje i naručivanje dijelova za putnička i teretna vozila te motocikle. Zahvaljujući njemu, koristeći broj šasije (VIN broj), jednostavno ćete pronaći dijelove za svako vozilo. Program također omogućava brzu procjenu popravke i određuje njen iznos.

Najveća prednost programa je mogućnost naručivanja dijelova sa bilo kojeg mjesta na svijetu, u bilo koje doba dana i noći. Zahvaljujući njemu bez napuštanja doma možete i dalje voditi svoj servis i nuditi svoje usluge klijentima, sa garancijom da će vam dijelovi koje ste naručili stići na vrijeme. Izvršenje narudžbe bit će znatno brže nego uobičajenim načinom, tj. posjetom poslovnici, a vaša sigurnost i sigurnost vaših uposlenih neće biti dodatno ugrožena.

IC e-Katalog nudi čitav niz dodatnih vrijednosti, a zahvaljujući njemu možete:

  • podići efikasnost vašeg servisa - možete izvršiti procjenu dijelova kupljenih u Inter Carsu, postaviti početno vrijeme popravke i kreirati kompleksne preglede za vaše kupce,
  • pretraživati dijelove pomoću broja šasije - sistem će vam prikazati sve grupe artikala za određeno vozilo, koje ćete moći sačuvati u rubriku omiljeni artikli, a Katalog će sam pohraniti historiju pretraživanja,
  • dijelove možete pronaći pomoću marke vozila i liste podgrupa - dijelove također možete pretraživati prema nazivu, po sistemu riječnika. Šta to znači? Riječ je o pretraživanju pomoću namjenskog riječnika, u kojem redoslijed upisane fraze, kao i njena dužina, nemaju značenje,
  • dijelove možete pronaći pomoću šifre proizvođača ili koristeći Inter Cars šifru koja se u većini slučajeva podudara sa onom proizvođača. Program osim toga sadrži mnoštvo dodatnih filtera koji olakšavaju odabir proizvoda prema statusu (novo, posebna ponuda, itd.) ili putem grupa proizvoda,
  • u svakom trenutku imate mogućnost brzog pristupa svim dokumentima i nerealiziranim narudžbama, a račune možete skinuti i spremiti kao .txt. dokument.

IC e-Katalog omogućava jednostavniji rad bez potrebe za svakodnevnim, zahtjevnim ažuriranjem podataka. Cloud inkorporiran u katalog nudi potpuno aktuelan popis vozila, pristup novostima, kao i trenutnim veleprodajnim cijenama i stanju robe na skladištu. Katalog je namijenjen za računare, laptope i tablete, što znatno povećava ugodnost prilikom rada. Za korisnike Android operativnog sistema imamo i mobilnu akpikaciju koju možete skinuti sa LINKA.

Pretraživač vam omogućava odabir dijelova i guma pomoću čitavog niza kriterija. U slučaju guma to može biti visina, promjer ili profil gume. Modul „Procjena“ koji program sadrži omogućava kreiranje složenih procjena za kupce zajedno sa vremenom popravke i odgovarajućim dijelovima. Zahvaljujući logički razvijenim grafičkim elementima, korištenje kataloga je jednostavno i intuitivno.

Vodite brigu o svojoj, te sigurnosti svojih zaposlenika te smanjite posjete poslovnicama i naručujte dijelove pomoću IC e-Kataloga. Imajte na umu da su u ovom zahtjevnom periodu zdravlje i poštivanje sigurnosnih mjera najvažniji za sve nas!