Datum objave: 2021-04-12

Otvorenje Inter Cars poslovnice u Banja Luci

7. Inter Cars poslovnica u Bosni i Hercegovini je započela sa radom 12.4.2021. godine u Banja Luci.

inter cars banja luka.JPG
inter cars banja luka putnicki dijelovi.jpg
inter cars banja luka teretni dijelovi.jpg
inter cars banja luka alat.jpg
inter cars banja luka lager.jpg
inter cars autodijelovi banja luka gume i ulja.jpg

Inter Cars PJ Banja Luka je na adresi Knjaza Miloša bb. Radno vrijeme poslovnice je od 8 – 18 sati radnim danima, a subotom od 8 – 15 sati. Saradnicima u ovoj regiji nudimo najširi asortiman rezervnih dijelova za automobile, teretna vozila i motocikle ali i široku ponudu alata, ulja, guma i dodatne opreme za autoservise i radionice.

Poslovnica u Banja Luci posjeduje kancelarijski prostor, skladište, prodajni salon, te učionicu za obuku radnika i saradnika. Skladište  od 750 m2 se prostire na 3 sprata i ispunjeno je artiklima od preko 390 različitih dobavljača. Ponuda poslovnice u Banja Luci uključuje više od 1.6 miliona vrijednosti različitih rezervnih dijelova za putničke automobile i kamione, kao i rezervnih dijelova i pribora za prikolice, autobuse i poljoprivredne mašine. Poslovnica trenutno zapošljava 14 radnika.

U sklopu svake Inter Cars poslovnice nalazi se prodajni salon koji možete posjetiti i dobiti sve željene informacije o artiklima ali i saradnji sa Inter Carsom. Pored toga, uvijek smo dostupni preko socijalnih mreža, e-maila te direktno u poslovnici Banja Luka čiji su kontakt podaci:Inter Cars BiH sa Upravom u Sarajevu trenutno broji 7 poslovnica i to PJ Živinice, PJ Brčko, PJ Bijeljina, PJ Doboj jug, PJ Bihać, PJ Sarajevo 1 I PJ Banja Luka. Kroz našu distribucionu mrežu nastojimo izgraditi dugoročni partnerski odnos na obostrano zadovoljstvo. Cilj je donijeti visoke standarde poslovanja, a sve u cilju maksimalnog mogućeg zadovoljenja potreba naših saradnika.

Svojim klijentima, pored prodaje rezervnih dijelova iz naše ponude donosimo nova iskustva i nove principe rada kakvi su:

  • poručivanje preko IC e-Kataloga - inovativan softver dizajniran za distributere, prodavnice, a posebno za servisne radionice i autoservise.Nova platforma nudi još veću dostupnost artikala te jednostavan i brz pristup proizvodima od preko 700 dobavljača. Više o mogućnostima e-Kataloga pročitajte na linkovimae-Kataloog onlineupoznajte novi e-katalog.
  • Motointegrator platforma i besplatno oglašavanje naših servisera na istoj! Radi se o novoj platformi za servisere i vozače koji traže servis, a detalje pročitajte OVDJE


Imate servis ili radionicu? Iskoristite priliku! Javite se u najbližu poslovnicu po svoje pristupne podatke i započnite saradnju sa Inter Carsom.