Datum objave: 2021-04-18

Pogledajte prezentaciju o Monroe amortizerima: Specifikacije, problemi i još mnogo toga!

U nastavku vam donosimo detalje o kompaniji DRIV, kao i kratkom sadržaju prezentacije

MONROE DRIV PREZENTACIJA.jpg

Kompanija DRIV je jedan od vodećih svjetskih dobavljača inovativnih proizvoda i usluga na tržištu putničkih i komercijalnih vozila.

DRIV trenutno zapošljava više od 31.000 radnika širom šest kontinenata. Kompanija ima aktivna 64 proizvodna pogona i 29 inžinjerskih i tehničkih objekata širom svijeta. Strateški su pozicionirani da zadovolje potrebe kupaca.

Poslovanje se odvija u dva koncepta: Motorparts - kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača zamjenskih dijelova sa više proizvodnih linija i brendova; i Ride Performance - premium partner vodećim svjetskim proizvođačima originalne opreme (OE).

DRiV nudi portfolio pouzdanih i vodećih brendova u auto industriji, koji uključuje: Ferodo, Moog, Monroe, Champion, Jurid, Wagner QS, Beral, Goetze, Payen, Nural, Glyco, AE, Beru, Quick Steer i druge.

Inter Cars kao ovlašteni distributer DRIV brendova i njihovih artikala vam predstavlja prezentaciju vezanu za MONROE brand.

Prezentacija uključuje sve detalje o amortizerima: sastav, specifikacije, probleme u radu kao i efekte istrošenih amortizera na sigurnost.

U samom uvodu prezentacije se govori o ulozi amortizera koja se ogleda u udobnosti prilikom kretanja, ali i prigušenju vibracije karoserije i točkova.

Također, kroz prezentaciju se možete upoznati sa dizajnom amortizera kroz različite tipove, ali i sastav ventila amortizera.

Ne propustite priliku pogledati ovu prezentaciju tako što ćete posjetiti ovaj LINK.