Datum objave: 2019-12-20

Shell edukacija

Predstavnici kompanije Orbico d.o.o. Sarajevo, članice najvećeg evropskog distributera Orbico Grupe, koji je jedini generalni i ovlašteni uvoznik Shell motornih ulja i maziva za područje Bosne i Hercegovine, ali i preostalih osam država regije, održali su tematske edukacije na temu primjene Shell maziva za Inter Cars uposlenike. 

Brcko 2.jpg
Bijeljina 14.jpg
Bijeljina 16.jpg
Bijeljina 6.jpg
Zivinice 1.jpg
Bihac 3.jpg
Doboj 4.jpg

Edukacije su održane u Inter Cars poslovnicama i to:

  1. Poslovnica: Živinice Inter Cars d.o.o. PJ Živinice, 19.11.2019.
  2. Poslovnica: Bihać Inter Cars d.o.o. PJ Bihać, 04.12.2019.
  3. Poslovnica: Brčko Inter Cars d.o.o. PJ Brčko, 11.12.2019.
  4. Poslovnica: Bijeljina Inter Cars d.o.o. PJ Bijeljina, 12.12.2019.
  5. Poslovnica: Matuzići Inter Cars d.o.o. PJ Doboj Jug, 17.12.2019.

Kroz edukaciju su prezentovana dva ključna segmenta u biznisu lubrikanata, a koji se odnose na tehničku prezentaciju, asortiman i specifikacije te najučinkovitiju primjenu Shell motornih ulja i maziva u putničkom i transportnom programu. Drugi fokus jeste brand pregled, vrijednosti Shell-a, strategija i nastup na tržištu. Ciljna skupina treninga su, prije svega, Inter Cars prodajni predstavnici LKW/PKW-a gdje se uz interaktivni dijalog, radilo na rješavanju i pojašnjavanju određenih upita koji dolaze sa terena, kao i buduća primjena istih.

Sve dodatne informacije u vezi sa Shell motornim uljima i mazivima na području Bosne i Hercegovine, kao i specifični zahtjevi u vezi sa tehničkim uslugama se mogu pronaći na web stranici: www.orbico-mazivabih.com