Datum objave: 2014-08-29

SACHS

SACHS proizvodi su proizvedeni od visoko kvalitetnih materijala. Odraz su visokih performansi i pouzdanosti, što predstavlja glavni razlog najpoznatijim poizvođačima automobila na tržištu, da ugrađuju Sachs u svoja vozila.

Svake godine je čak 10 miliona novih vozila opremljeno Sachovim amortizerima. Sachs nudi i kvačila visokog kvaliteta za OE proizvođače, kao i za aftermarket. U ponudi između ostalog možete pronaći amortizere, lamele, setove kvačila.

Uspjeh branda Sachs baziran je na beskompromisnoj inovativnosti koja je kombinirana s najvišom ekspertizom u razvoju i proizvodnji kvačila i amortizera i najvećom mogućom kvalitetom.

Sachs je robna marka tvrtke ZF koja postoji već više od 100 godina i jedan je od najvećih dobavljača kvačila za automobilsku industriju s ukupnim godišnjim prometom od 12,9 milijardi eura.

S više od 70.000 zaposlenih širom svijeta, kompanija opskrbljuje proizvođače vozila kao i slobodno tržište zamjenskih dijelova. Kvačilo omogućava udobno pokretanje vozila iz stanja mirovanja i zaustavlja prijenos snage od motora do dijelova za transmisiju u trenutku mijenjanja brzina ili kad je vozilo u praznom hodu.

Kako je kvačilo spona između motora i dijelova za prijenos snage i vrlo važan sigurnosni dio svakog automobila, Sachs kvačila su razvijena tako da garantiraju pouzdan prijenos snage i mijenjanje brzina bez poteškoća.

Kvačilo se uglavnom sastoji od lamele, korpe i potisnog ležaja, iako ima i različitih konstrukcija kvačila ovisno o potrebama aplikacija. Svi dijelovi kvačila su usklađeni tako dosegnu isti radni vijek. U slučaju da se neki od dijelova pokvari, obvezno se sugerira promjena kompletnog kvačila. Iz tog razloga, SACHS je kreirao idealno rješenje s velikim asortimanom setova kvačila, koji uključuju i mast za lakšu ugradnju.

Sachs kvačila su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu autodijelova zbog svoje iznimne kvalitete i dugog vijeka trajnosti, što potvrđuje i informacija da 35 000 kvačila i 16 000 potisnih ležajeva napušta kompaniju svaki dan. Ti dijelovi su dostupni u više od 5000 varijanti u kvaliteti originalne opreme.

  • SACHS set kvačila (kuplunga) Sastoji se od potisne ploče, lamele i potisnog ležaja, te je optimalno rješenje kod zamjene dotrajalog.
  • SACHS Power clutch je Jaka kvačilo za osobno vozilo. Spojka velikog učinka za optimalni prijenos snage, stabilna i kod posebnih zahtjeva.
  • SACHS kvačilo za osobna vozila dizajnirana je za sve uvjete primjene, Sachs ima optimalno odgovarajuću spojku za osobna vozila - u kvaliteti prve ugradnje. Tehnički je dobro izrađena i provjerena milion puta.
  • SACHS kvačilo za komercijalna vozila - glavne su joj odlike dugi vijek trajanja: funkcionira sigurno, također i kod najvećeg opterećenja.
  • SACHS kvačilo za tegljače prodaje se u verziji sa Lamelom spojke sa i bez prigušivača vibracija kao i potisne ploče s tanjurastom oprugom i dva neovisna potisna sistema. Jedan za kvačilo, a jedan za pogon preko vratila.
  • SACHS kvačilo i zamajac sa dvije mase - za osobni i kamionski program - rješenje za ublažavanje neravnomjernosti rada motora nove generacije.
Rješenje za nove generacije motora (norma: eco-4, eco-5) koje neravnomjernost rada motora ne prenosi vibracije na kutiju mjenjača. Ovaj sistem kvačila čini vožnju ugodnijom, smanjuje potrošnju te te prigušuje vibracije kroz sve brzine motora.

WEB STRANICA