Datum objave: 2021-05-18

TEXTAR BRAKES

Savršen partner za vaša komercijalna vozila!

Textar_Inter Cars.jpg
Textar je premium marka TMD Friction, jednog od najvećih svjetskih proizvođača kočnica. U TMD Friction, zajedno sa proizvođačima vozila, osovina i kočnih sistema, radi se na razvoju specifičnih tehnologija. Znanje i stručnost stoje iza tehnologije kočenja kod komercijalnih vozila u procesu njihove proizvodnje. Textar pruža originalna rješenja za globalni aftermarket.

Bilo za kamione, prikolice, laka komercijalna vozila ili autobuse, Textar nudi spektar kočionih pločica za 100% svih europskih komercijalnih vozila.
Kada govorimo o kočionoj tehnologiji premijum razine, sa Textarom ste uvijek sigurni.

Više od 1640 obloga za disk kočnice, više od 1635 kočničkih diskova, 390 kočničkih čeljusti i više od 190 kompleta te 195 kočničkih bubnjeva – Textar time nudi jedan od najširih asortimana za vozila koja se aktualno proizvode.

Textar predstavlja beskompromisnu kvalitetu, dug životni vijek i velik stepen udobnosti pri kočenju. Naši su stručnjaci u tu svrhu, na primjer, razvili više od 60 različitih mjera za prigušivanje buke. U Textarovom programu naći ćete, naravno, i odgovarajući pribor specifičan za kočnice. A naša aktualna generacija epad kočničkih obloga svojom specijalnom mješavinom materijala osigurava osobito visok stepen udobnosti u vožnji i blistavo čiste naplatke.

Textar pruža kvalitetu tržišnog lidera i kod kočničkih diskova. Visokokvalitetni lijev, zaštitni sloj čitavom površinom i ECE R90 odobrenja. To znači visoku učinkovitost, dug životni vijek i sigurnost. Radi brze i jednostavne ugradnje Textarov program pored kočničkih čeljusti sadrži i komplete kočničkih čeljusti. Oni pružaju velike prednosti jer su svi dijelovi koji su potrebni za ugradnju brzo pri ruci na skladištu i brzo se ugrađuju. Textarov asortiman proizvoda zaokružuju indikatori istrošenosti, sredstvo za čišćenje kočnica i mazivo kao i kočna hidraulika* i alati za kočnice*.Posjetite njihovu WEB STRANICU